Hitri kontakt

Labtim d.o.o.
Ziherlova ulica 6
1000 Ljubljana
Slovenija
icon_widget_image ponedeljek-četrtek: 7:30 – 16:00, petek: 7:30 – 13:30 icon_widget_image Labtim d.o.o., Ziherlova ulica 6, 1000 Ljubljana, Slovenija icon_widget_image + 386 (0)1 428 36 84 + 386 (0)31 678 654 icon_widget_image info@labtim.si servis@labtim.si
Image Alt

Index tecenja plastike

  /  Index tecenja plastike

Andrew Alliance je od 2020. -te godine dio korporacije Waters, vodeće svjetske tvrtke za analitičke instrumente sa sjedištem u Milfordu, SAD. Waters je uvidio potrebu za proširenjem u vidu novih tehnologija automatizacije te povezanim softverskim platformama. Omogućuju korisnicima da u potpunosti shvate prednosti ponovljivosti performansi u rutinskim i složenim analizama, od uzorka do rezultata. Tvrtka Andrew Alliance proizvodi novu vrstu robota jednostavnih za upotrebu koji postižu ponovljive i efikasne rezultate uz pristupačnu cijenu. Dostupne su i elektroničke pipete i postolje Pipette +, što olakšava praćenje i izvršavanje protokola.

Više informacija na poveznici: LINK

Labtim nudi cijeli niz rješenja po mjeri korisnika, u kombinaciji s lokalnom servisnom podrškom, savjetovanjem o aplikacijama i iskustvom stručnjaka za prodaju.

Labtim nudi obuku na različitim specijalističkim razinama. U sklopu svoje djelatnosti organizira edukaciju i obuku korisnika o opremi iz područja laboratorijske analitike i specifičnih primjena.