Hitri kontakt

Labtim d.o.o.
Ziherlova ulica 6
1000 Ljubljana
Slovenija
icon_widget_image ponedeljek-četrtek: 7:30 – 16:00, petek: 7:30 – 13:30 icon_widget_image Labtim d.o.o., Ziherlova ulica 6, 1000 Ljubljana, Slovenija icon_widget_image + 386 (0)1 428 36 84 + 386 (0)31 678 654 icon_widget_image info@labtim.si servis@labtim.si
Image Alt

Micromeritics

  /  Micromeritics

Micromeritics je vodeći svetski proizvođač sistema visokih performansi za karakterizaciju čestica, prahova i poroznih
materijala sa naglaskom na fizičke osobine, hemijsku aktivnost i svojstvaprotoka. Njihov vodeći tehnološki portfolio uključuje piknometriju, adsorpciju, dinamičku hemisorpciju, porosimetriju, reologiju praha, ispitivanje aktivnosti katalizatora i dimenzionisanje čestica.

Kompanija ima istraživačka i razvojna i proizvodna postrojenja u SAD-u, Velikoj Britaniji i Španiji, a nudi direktnu prodaju i usluge, uključujući preko lokalnih agenata, širom Amerike, Evrope i Azije. Instrumenti za mikromericiju prisutni su u više od 10.000 laboratorija inovativnih kompanija, u vladinim organizacijama i, naravno, u akademskim institucijama. Međunarodni i lokalni stručnjaci za podršku aplikacijama omogućavaju upotrebu tehnologija Micromeritics u čak i najzahtevnijim aplikacijama.

Labtim nudi čitav niz rešenja prilagođenih kupcima, u kombinaciji sa lokalnom servisnom podrškom, konsaltingom za aplikacije i iskustvom stručnjaka za prodaju.