Softver

waters _connect

waters_connect je softverski paket koji pomaže analitičkim laboratorijama, njihovim naučnicima i proširenim timovima da istražuju, otkrivaju i pomeraju granice korišćenja informacija u laboratorijama, omogućavajući brže i kvalitetnije naučne i poslovne rezultate. Preporučuje se za kvantitativne, biofarmaceutske i druge precizne analize – za poboljšanje efikasnosti i ponavljanja, kao i smanjenje ručnih grešaka.

Platforma waters_connect gradi se na Watersovom temelju izvrsnosti u softverskim inovacijama i namenjena je integritetu podataka, usaglašenosti, bezbednosti, pristupačnosti i razmeni podataka. Omogućava vam da izgradite stabilan ekosistem koji uključuje nove mogućnosti, kompatibilnost sa postojećim Waters softverom, tokovima posla kao i partnerski softver, što vam daje mogućnost rešavanja najizazovnijih problema.

w_c

Empower

Softver Empower je vodeći softver za hromatografiju (»chromatography data software« (CDS), što olakšava analizu uzoraka i postizanje rezultata bez prekida rada zbog resetovanja procesa rada ili dodavanja novog softvera za podršku instrumentima i naprednim hromatografskim tehnikama. Svestran, jednostavan softver Empower će povećati vašu produktivnost i takođe:

  • smanjiti troškove obuke zaposlenih korišćenjem intuitivnih i fleksibilnih korisničkih interfejsa;
  • eliminiše potrebu za ručnim vođenjem evidencije;
  • poboljšanje upravljanja informacijama, čuvanja podataka i preuzimanja;
  • optimizacija toka posla pomoću alatki za razvoj metoda.
waters-connect

Masslynx

Softverski paket MassLynx masene spektrometrije evoluirao je u moćan softverski paket koji nudi svestranost i fleksibilnost koja vam je potrebna u radu.

masslynx

ProGenesis QI

Nova generacija softvera za analizu podataka LC-MS. Otkrijte značajne promene jedinjenja u vašim uzorcima

Progenesis QI je softver za analizu otkrivanja malih molekula za vaše LC-MS podatke; Revolucionarni 'karakterističan motor' koji radi jedinstveno da bi vam pomogao da odgovorite na svoje biološko pitanje

pro
Scroll to Top