Biofarmacija

Napredne tehnologije

Saradnja sa vodećim proizvođačima analitičke opreme kao što su Waters i Biotage omogućava nam da našim korisnicima ponudimo superiorne proizvode koji su rezultat najsavremenijih tehnoloških i naučnih dostignuća i specijalno razvijenih za biofarmaciju.

Jedno od naprednih rešenja u LC i LCMS-u je MaxPeak Premier materijal, koji pomaže u rešavanju nekih od najsloženijih izazova povezanih sa hromatografskim razdvajanjima kako bi se zadovoljile današnje potrebe i unapredile buduće potrebe.

Sistemi razvijeni za upotrebu u biofarmaciji

BioAccord zajedno sa ACQUITY Premier sistemom zahvaljujući naprednim rešenjima koja eliminišu probleme interakcija između analita i metalnih delova unutar sistema, omogućava efikasniju analizu bioloških uzoraka.

 

Sveobuhvatna rešenja u sintezi peptida

Biotage je razvio set alata za povećanje brzine i efikasnosti svih koraka u toku sinteze peptida i poboljšanje kvaliteta sintetizovanih peptida.

Automatizovani sistemi za sintezu peptida, fleš hromatografski sistemi i kolone za prečišćavanje peptida, kao i Biotage sistemi za uparavanje omogućavaju brzu i laku sintezu željenih peptida.
Uz našu pomoć, laboratorije mogu da razviju nove terapeutske molekule sa najvećom mogućom čistoćom.

 

Zašto smo mi pravi partner za Vas?

Najinovativnije tehnologije
Pouzdana i efikasna podrška
Bezbednost izborom pouzdanih proizvođača
Dugoročno partnerstvo
Scroll to Top