Farmacija

Povećajte efikasnost u rutinskim analizama

Predstavljamo Alliance iS HPLC: revolucionarno rešenje za laboratorije za kontrolu kvaliteta. U njemu su predstavljena brojna rešenja koja eliminišu do 40 procenata ljudske greške i smanjuju probleme sa performansama uz pomoć napredne sistemske inteligencije.

Svojim intuitivnim ekranom osetljivim na dodir pruža transparentnost informacija i maksimalno povećava vrednost vaših ulaganja u opremu i stručno osoblje. Plansko rešavanje problema i održavanje pojednostavljuje operacije dok poboljšana stabilnost sistema daje reproduktivne rezultate.

Rešenje složenih izazova

ACQUITY UPLC I-Class PLUS je visokotehnološko rešenje za složene hromatološke izazove. Sa visokom separacionom efikasnošću i preciznom kontrolom temperature, maksimalno povećava rezoluciju i osetljivost vaših analiza. Upotrebom binarne pumpe i FTN injektora carryover minimalan. Sistem na taj način obezbeđuje kompatibilnost čak i sa najosetljivijim masenim spektrometrima.

Podrška sa vodećim softverskim paketima kao što su Empower, MassLynx i UNIFI vam omogućava da budete kompatibilni i optimizujete performanse u svojoj laboratoriji.

Saznajte više o budućnosti automatizacije laboratorije sa Andrew+ robotom za pipetiranje

Kako se izboriti sa rastućim trendom za elektronsko praćenje podataka i velikim brojem ponavljanju prilikom pripreme uzoraka? Fleksibilan dizajn Andrew+ i OneLab softvera, u kome možete lako i brzo napisati svoje protokole, pozicioniraće vašu laboratoriju korak ispred ostalih. Modularni sistem i dodatni uređaji, kao i širok spektar zapremina pipeta, omogućavaju vam da pokrenete ogroman broj različitih protokola na njemu. Od sada, prebacivanje na druge lokacije više neće biti izazovno – jednostavno podelite protokol sa laboratorijom na drugom kraju sveta, a Andrew+ će osigurati ponovljenu i tačnu implementaciju!

Zašto smo mi pravi partner za Vas?

Bezbednost izbora vodećih proizvođača
Pouzdan partner za implementaciju i rad
Personalizovano obrazovanje i prenos znanja
Sveobuhvatna i pouzdana podrška
Scroll to Top