Hrana i životna sredina

Analitika hrane

Kroz naš obimni portfolio instrumenata i podršku kompanije Waters, obezbeđujemo kvalitet i znanje za optimalnu produktivnost u laboratorijama za bezbednost hrane gde su pesticidi, mikotoksini i drugi biološki toksini, akrilamidi, PFAS, dioksini, za identifikaciju i utvrđivanje novih alergena u sirovinama i finalnim prehrambenim proizvodima.
Laboratorije za kontrolu kvaliteta opremljene su robusnim rešenjima koja verifikuju nutritivni sastav deklaracija (nutritivne vrednosti), testiranje autentičnosti, analizu organskih kiselina, aminokiseline, vitamine i konzervanse.
Vodena tehnologija omogućava analitičarima da razviju robusne metode za regulatornu kontrolu, kontrolu kvaliteta i testiranje zagađivača u konoplji i duvanu.
Osetljivost Waters LCMS instrumenata ogleda se u analizi ostataka veterinarskih lekovitih proizvoda u hrani životinjskog porekla za ljudsku potrošnju i ishranu životinja

Zaštita životne sredine

Praćenje parametara kvaliteta životne sredine postaje sve više u prvom planu jer ljudi zagađuju vodu, vazduh i zemljište neodgovornim delovanjem. Vodena rešenja, od standarda i reagensa do stubova i LC-MS sistema, koriste se za praćenje standarda kvaliteta i identifikovanje zagađivača kao što su pesticidi i karbamati u vodi za piće, površinske vode, otpadnih voda i industrijskih voda.

Uz sve veće prisustvo farmaceutskih proizvoda i proizvoda za ličnu negu u vodi, takođe postoji potreba da se oni sistematski identifikuju. Nudimo visoko inovativne tehnologije za otkrivanje i kvantifikaciju PCPP jedinjenja i proveru prisustva njihovih metabolita.

Zašto smo mi pravi partner za Vas?

Najinovativnije tehnologije
Pouzdana i efikasna podrška
Dugoročno partnerstvo
Bezbednost izborom pouzdanih proizvođača
Scroll to Top